Aktuellt

2017-10-19 Höstnummer av Hyr och Häpna ute

I oktobernumret av Hyr & Häpna kan du läsa om vår nya satsning på solenergi. Du kan också se bilder på hur Aspö gård ska utvecklas och läsa om hur foton blir plåtkonst på Alfhem.

2017-10-09 Bernt Mårtensson ny styrelseordförande på Skövdebostäder

Bernt Mårtensson valdes till ny styrelseordförande för Skövdebostäder vid kommunfullmäktige i september.

2017-09-01 Släckta TV-kanaler från Com Hem

Com Hem, som är vår leverantör av tv-tjänster, har inte har kunnat enas med Discovery Networks om ett nytt avtal innan deras tidigare avtal löpt ut. Därför upphörde Com Hems rätt att sända Discovery Networkskanaler från fredagen den 1 september.

2017-08-25 Sopplunch och dekorationsprojekt

Semestertiderna är över och nu finns mer tid för gemenskap i våra områden. Här är några aktiviteter som skett den senaste tiden!

2017-08-07 Våra studentlägenheter

Skövdebostäder har cirka 860 studentlägenheter som hyrs ut via en särskild studentbostadskö och endast till de personer som är antagna vid Högskolan i Skövde. För att anmäla intresse på en studentlägenhet registrerar du dig och skapar en intresseanmälan för studentlägenhet.

2017-07-27 Alla får låna och allt är gratis!

Syftet med Fritidsbanken är att öka möjligheten till idrott samt bidra till en hållbar miljö genom återanvändning och på så sätt minska onödig konsumtion. - Vi vill låta människor prova på olika sporter och hoppas på att alla ska hitta något de tycker är kul, säger Ellen Johansson.

2017-07-10 "Sopigt" examensarbete

Hur kan återvinningsgraden i Skövdebostäders bostadsområden förbättras? Det har Dorotea Šcepanovic som är designingenjör vid Högskolan i Skövde undersökt.

2017-07-10 Med trivsel som hjärtefråga

Skövdebostäders bosociala enhet börjar nu ta form. Trivsel, trygghet och inflytande är några av frågorna som avdelningen brinner lite extra för.

2017-07-03 Att rädda liv i fokus - när hyresgästerna fick lära sig om brand

En lägenhet såg ut att brinna på Lillegården - men lyckligtvis var det bara teaterrök den här gången. Den 20 april genomförde nämligen Skövdebostäder och Räddningstjänsten en brandövning tillsammans.

2017-06-30 Sätter Skövde på kartan med internationellt nätverk

Skövdebostäder tar en aktiv roll i att stärka Skövdes varumärke utanför landets gränser och bidra till ökad internationalisering inom kommunen genom att engagera sig i ett internationellt nätverk för bostadsföretag.