Aktuellt

2017-03-24 Bostadssocialt avtal upprättat mellan Skövdebostäder och Skövde kommun

De senaste åren har trycket på kommunens stödfunktioner ökat dramatiskt. Det gäller bland annat möjligheten att hitta bostäder till personer i utsatta grupper. För att skapa bättre förutsättningar att snabbare kunna hjälpa människor, upprättar nu Skövdebostäder och Skövde kommun ett bostadssocialt avtal.

2017-03-15 Yogadag på Aspö 6 maj

Skövde Yogacentrum ordnar en retreatdag fylld av yoga, meditation och rörelseglädje. Skövdebostäders hyresgäster har rabatt på avgiften.

2017-03-06 Nytt toppresultat för Skövdebostäder

AB Skövdebostäder fortsätter att leverera goda resultat. För 2016 redovisar bolaget återigen ett toppresultat samtidigt med kraftigt ökade investeringar i främst nyproduktion.

2017-03-06 Studenthyresgäst? Titta i din inkorg!

Under vecka 10 skickar CMA via mail ut årets kundenkät till alla Skövdebostäders studenthyresgäster.

2017-02-24 Aktiva hyresgäster på Fältspaten och Aspö Eko-logi

Som vanligt händer det mycket på våra trygghetsboenden Fältspaten och Norra Aspövägen 2.

2017-02-16 Nytt nummer av Hyr & Häpna!

Nu är februarinumret av vår hyresgästtidning Hyr & Häpna ute! Du kan bland annat läsa om våra planer för ungdomsboendet på Ekedal, hur det gick på Kundkristallengalan i Stockholm och lite tips och trix för att lyckas med odlingen.

2017-02-15 Det händer på Aspö gård 2017

Utöver det du alltid kan göra på Aspö gård sker det också olika aktiviteter och föreläsningar. En del kostnadsfria och en del inte, du som hyresgäst har alltid rabatt mot uppvisande av hyresgästkortet.

2017-02-10 Sveriges nöjdaste hyresgäster - igen

Skövdebostäder belönades med en kundkristall för högsta profil som mäter varumärkets styrka. De vann också högsta serviceindex, som mäter hur hyresgästerna upplever servicen från sin värd, den utnämningen fick de dela med Stockholms kooperativa. Bolaget var också nominerade i kategorin högsta produktindex och den kundkristallen tilldelades Rapp fastigheter i Skövde.

2017-01-25 Nu erbjuder vi elektronisk signering av kontrakt

Från och med nu kan du få ditt kontrakt via e-post och signera med e-legitimation. Det innebär alltså att intressenter som uppgett sin e-postadress i sina personuppgifter kan få ett mejl med länk till kontraktet och möjligheten att elektroniskt signera det med hjälp av e-legitimation.

2017-01-17 Tre nomineringar till prestigefyllt pris för andra året i rad

För andra året i rad är Skövdebostäder som enda bolag i Sverige nominerade till tre priser när Sveriges bästa hyresvärdar utses vid en gala på Berns den 9 februari. Bolagets resultat har också ökat på alla tre index som jämförs. I Kundkristallen belönas de hyresvärdar, både privata och kommunala, som lyckats extra bra inom utvalda områden. Vinnare blir de som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärdar.