Lediga lokaler

Även om bostäder är vår huvudsakliga verksamhet förvaltar Skövdebostäder också ett antal kommersiella lokaler. Ett fåtal av dem ligger i gatuplan med skyltningsmöjlighet och är lämpliga för butiksverksamhet eller kontor. De flesta sådana lokaler finns i centralt eller halvcentralt läge.

Huvuddelen av våra lokaler finns i bostadsområdena från 40-, 50- och 60-talen och är många gånger belägna i ”halvkällarplan”, en halvtrappa ned med stora fönster i marknivå. Dessa hyr vi ofta ut till föreningar och mindre företag.

Lediga lokaler hyrs inte ut på samma sätt som våra övriga objekt. När en lokal blir ledig annonseras den ut på denna sida. Du är då välkommen att höra av dig och anmäla intresse till den kontaktperson som anges på respektive objekt.

Bagerilokal på Billingssluttningen, 232 kvm

Bagerilokal om 232 kvm på Gamla Kungsvägen 55 finns för uthyrning.

Lokalen har en café eller försäljningsdel mot gatan. Det finns också ett källarplan som fungerar som lagerplats.  Tillgänglig efter överenskommelse.

Kontaktperson

Kontorslokal i centrala Skövde, 252 kvm

Elina Hille (uthyrare)
0500-47 74 94, elina.hille@skovdebostader.se

Kontorslokal i sekelskifteshus på Skolgatan 2 i centrala Skövde. 252 kvadratmeter med sex möjliga kontorsrum plus ett personalrum. Ligger på andra våningen. Ingen hiss. Lokalen finns ledig. Kontakta oss för aktuell hyra.

Kontaktperson

Elina Hille (uthyrare)
0500-47 74 94, elina.hille@skovdebostader.se

Skip to content