Om Skövdebostäder

Skövdebostäder bygger, förvaltar och erbjuder hållbara, prisvärda hyresbostäder för alla som vill leva i Skövde. Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun.

Som allmännyttigt bolag kombinerar vi samhällsansvar och affärsmässighet. Det innebär att vi tillhandahåller trygga och trivsamma boende för alla i kombination med en stabil ekonomi. Vi arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling med stort hyresgästinflytande på alla nivåer. Vi tar ansvar och går före.

Skövdebostäder har drygt 5 500 bostäder av varierande slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i nybyggda fristående villor. Företaget har cirka 100 anställda. Vi arbetar nära våra kunder, för att med deras behov i centrum, erbjuda ett tryggt boende och service i toppklass.

Vi är ett bolag som prioriterar att vara kundnära, omtänksamma, ambitiösa och långsiktiga. Dessa värderingar är vår kompass i vardagen. Den påverkar hur vi jobbar, hur vi fattar beslut och hur vi bemöter människor.

Mer information att ladda ner

Skip to content