Skapa en bevakning och få mejl med tips

Det är viktigt för oss att du hittar den lägenhet du kommer att trivas i. När du väl får ett erbjudande får du möjligheten att titta på lägenheten innan du bestämmer dig. Men det allra bästa är att du inte anmäler intresse på något som inte passar dig. Därför rekommenderar vi att du skapar en bevakning så du får tips på just de lägenheter som matchar din profil. 

Gör så här:

Tips!

  • Om du väljer till exempel 8000 kronor som den maximala hyran du vill ha tips om och en lägenhet publiceras som kostar 8001 kronor då kommer inte den med i din bevakning. Vi brukar föreslå att man lägger på några hundralappar på det man känner är max för att aldrig missa de där som bara kostar några tior mer.
  • Innan du anmäler intresse på en lägenhet du fått mejl om – kontrollera att allt stämmer överens med dina önskemål. Om du inte vill bo på tredje våningen utan hiss anmäl då inte intresse på en sådan lägenhet.
  • Se till att hålla din e-post uppdaterad.
  • Våra mejl skickas från noreply@skovdebostader.se. Lägg gärna till den som en betrodd avsändare så slipper du riskera att våra bevakningsmejl hamnar i din skräppost.
  • Om du kollar våra lediga lägenheter en gång i veckan så missar du aldrig något – eftersom våra lägenheter ligger publicerade i åtta dagar.

Läs mer

Hyresgästguiden

Hyresgästguiden är till för att våra hyresgäster enkelt och tillgängligt ska komma åt information, tips och råd kring boendet och livet i våra områden.

Nyproduktion
Studentläge
Skip to content