Friskvård

Skövdebostäder jobbar aktivt med friskvård. Vi har en engagerad friskvårdsgrupp som inspirerar till hälsa genom olika typer av aktiviteter - och dessutom ett generöst friskvårdsbidrag som vår personal kan nyttja.

Personalen är vår allra viktigaste tillgång. Att du som medarbetare trivs och håller dig frisk är viktigt för att vi i förlängningen ska kunna fortsätta göra ett bra jobb och fortsatt få nöjda kunder.

Friskvårdsarbetet är inbyggt i vår verksamhet. Vi arrangerar olika aktiviteter för att främja god hälsa och öka välbefinnandet. Vi gör saker tillsammans för att stärka ”vi-känslan” i bolaget och uppmuntrar till motion genom fysiska aktiviteter.

Vi vill skapa goda förutsättningar för dig och har alltid som mål att vår personal ska trivas på jobbet. Vi tycker det är viktigt med återhämtning samtidigt som vi vill ha ambitiösa och engagerade medarbetare. För oss går det hand i hand.

Målet med friskvårdsarbetet är att sänka sjukskrivningstalen, höja frisknärvaron och förbättra ”vi-känslan” bland personalen. Vi vill också att så många som möjligt ska nyttja friskvårdsbidraget och att alla ska vilja delta i våra friskvårdsaktiviteter.

 

Tillbaka till artikelarkiv

Skip to content