Lediga tjänster just nu

För Skövdebostäder är kundnöjdhet, samhällsnytta, hållbarhet och engagerade medarbetare frågor som står högt på agendan. Vi är Skövdes allmännyttiga bostadsföretag med över 5000 lägenheter av alla tänkbara slag och storlekar.

Som allmännyttigt bolag kombinerar vi samhällsansvar och affärsmässighet. Det innebär att vi tillhandahåller trygga och trivsamma boende för alla i kombination med en stabil ekonomi. Vi är ett bolag i ständig utveckling och har också höga målsättningar kring produktion och underhåll. Våra drygt 100 medarbetare gör ett fantastiskt arbete varje dag för våra hyresgästers skull. Och våra hyresgäster tillhör de nöjdaste i Sverige.

Vi vill också att alla våra medarbetare ska vilja rekommendera oss som arbetsgivare och vara ambassadörer och vi har ett eNPS på 58 (employee Net Promotor Score). Vi hoppas du vill bli en av oss!

Drifftekniker

Är du en serviceinriktad drifttekniker som gillar problemlösning och ordning och reda? Då kan du vara vår nästa medarbetare.

Som drifttekniker ingår du i vår tekniska förvaltning som består av fastighetsförvaltare, hantverkare och tekniker med olika inriktningar. Det är en självständig tjänst där du planerar dagen själv i samförstånd med kollegor och hyresgäster i syfte att åstadkomma hög kundnöjdhet och väl underhållna anläggningar. Vi söker därför en person som har tidigare erfarenhet som drifttekniker inom fastighetsbranschen.

Arbetsuppgifter

Jobbet är omväxlande då det finns en stor variation av nya och äldre fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår att jobba med:

  • Rondering, tillsyn och skötsel av system för värme, kylning, ventilation och energiåtervinning. Även energieffektivisering och driftoptimering av systemen.
  • Felsökningar av VVS-system.
  • Drift- och underhållsplanering.
  • Handläggning av myndighetsbesiktningar och kontroller.
  • Ombyggnadsprojekt kopplat till underhållsplanen.
  • Ta emot felanmälan samt informera, åtgärda och återkoppla till kunden.

Utbildning och kompetens

Vi söker dig som har lämplig teknisk utbildning, gärna högskole eller YH-utbildning, alternativt mångårig erfarenhet med en relevant påbyggnadsutbildning. Du har ett brinnande teknikintresse och en stor portion framåtanda.

Som person är du kundorienterad och har en positiv attityd. Du har förmåga att utveckla goda relationer då du till stor del är ute hos våra kunder. Du ser alltid till att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och kvalitet.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Tobias Nilsson, chef för teknisk förvaltning, på 0500-47 74 03. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Stefan Granberg, han nås på telefon 0500-47 74 81.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 18 april 2021. Urval kan komma att göras under ansökningstiden.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.