Aspö

På Skövdebostäder nöjer vi oss inte med att erbjuda bra bostäder till attraktiva hyror. Hyresgäster som trivs bor kvar länge och lockar till sig nya grannar - därför gör vi också lite extra för att du som bor hos oss ska må riktigt bra.

Aspö gård är ett bra exempel. Bara några kilometer från centrum ligger vår lantliga idyll, som står till alla våra hyresgästers förfogande.

Här finns festlokal, föreningsverksamhet, kolonilotter, lek- och picknickyta. På sommarhalvåret har vi vår stadsbondgård öppen. Vårt Valborgsfirande törs vi utlova är något alldeles extra. Du kan också, mot uppvisande av Hyresgästkortet, gratis låna kanot och paddla på Aspösjön.

Även om du bor i lägenhet mitt i stan har du landet alldeles inpå knutarna. När du flyttar in hos oss kommer du alltså inte bara till en bättre värd - du får det bästa av två världar!

Alla är välkomna att besöka gården men det är alltid du som Skövdebostäders hyresgäst som har de största förmånerna så ha därför alltid med dig aktuellt Hyresgästkort vid ditt besök på Aspö!


 
Öppettider Aspö gård, helgen 22-23 april


Aspö stadsbondgård
Lördag: 11-17
Söndag: 11-17

Aspö kafé
Lördag: Man kan få viss betjäning av enklare fika t.ex. kaffe, glass och dryck vid påringning, tel 070-6290363
Söndag: 11-16.