Lägenheterna

- med genomtänkta planlösningar

Kurorten består av 132 nya ettor och tvåor. Planlösningar och materialval är genomtänkta in i minsta detalj för att du som student ska ha ett så trivsamt och praktiskt boende som möjligt. 

Välkommen till Kurorten! Detta är en visningslägenhet med möbler från A-möbler. Lägenheterna hyrs ut omöblerade.  Bilder: Mikael Ljungström, Scandphoto

Gott om plats i köket

Studentlivet behöver inte innebära snabbnudlar – för på Kurorten får du ett nytt och praktiskt planerat kök. Det gör matlagningen så mycket roligare!
 
Köksdelen är rymligt för att vara i en studentlägenhet. Det finns arbetsytor där du kan förbereda din mat och en rejäl diskbänk med två hoar. Du har en normalstor spis med keramisk häll och en ugn. Eftersom köksdelen innehåller en kyl och en frys finns det goda möjligheter att förvara matlådor inför en pluggspäckad tentavecka. Du har också gott om skåp i olika storlekar där du förvarar din köksutrustning. 
 
Köksdelen har skåpsluckor i vitt och grått med ett ljust stänkskydd i laminat över arbetsytorna. Det finns ingen diskmaskin i lägenheten. 
 

Gott om plats att laga mat. Luckan med eluttag i mitten är till för en mikrovågsugn.

 

Helkaklat badrum

På Kurorten får du också ett nytt och fräscht badrum med god standard och med bra kvalitet på materialval. 
 
Rummet har vitt kakel på väggarna och grått klinkers på golvet. Det finns ett duschhörn med upphängning för ett duschdraperi. Badrummet innehåller också ett handfat och ett badrumsskåp med spegeldörrar och belysning. I spegelskåpet finns uttag för hårtorken eller tandborstladdaren. Dessutom ger en smidig handdukstork extra vardagslyx.  
 

Badrum med kakel och klinker.

Smart sovalkov

I ettorna finns en praktisk sovalkov där du kan ha din säng. I taket på alkoven finns det fiffigt placerade skåp för förvaring
 
 

Hall med garderober

Välkommen in i lägenheten och den vitmålade hallen! Här möts du av en hatthylla och ett städskåp där du kan förvara din dammsugare och annan städutrustning. I ettorna är två normalstora garderober placerade i anslutning till hallen. Ytterdörren har ett tittöga så du kan se vem som är utanför i korridoren. 
 

Hatthylla bredvid dörren.

Gemensam tvättstuga

Lägenheterna på Kurorten har ingen egen tvättmaskin. Däremot finns det en gemensam, toppmodern tvättstuga i huset där du kan boka tvättmaskin och torktumlare. Det innebär att du har bra möjlighet att tvätta och torktumla. 
 

Stora fönster

Bostäderna på Kurorten har stora fönster med persienner. Utöver trevligt ljusinsläpp kan du njuta av utsikten. Beroende på i vilket väderstreck du bor i kan du följa årstidernas färgskiftningar i Boulognerskogen eller se ut mot Skövdes stadskärna. 
 

Storlekar

Huset består av:

  • 114 ettor med eget kök på cirka 30 kvadratmeter
  • 18 tvåor på 44,5 kvadratmeter