Lägenheterna

Grubbagården består av treor på cirka 70 kvadratmeter och fyror på cirka 90 kvadratmeter. Lägenheterna är ljusa med stora fönster och öppen planlösning.

Delvis inglasad balkong

Som hyresgäst på Grubbagården kan du dricka ditt kaffe på din rymliga balkong eller uteplats. Balkongerna är cirka 18,5 kvadratmeter och en del av den är inglasad. Lägenheterna på bottenvåning får en uteplats som också har en inglasad del. Väderstrecken för balkongerna och uteplatserna är i söderläge, västerläge och österläge. 
 

Som hyresgäst på Grubbagården har du tillgång till en stor takterrass.

 

Hyror

I hyran ingår diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare, duschväggar i glas, induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, självavfrostande frys, balkong med delvis inglasning eller uteplats och tillgång till en stor gemensam takterass. Tillkommer gör kostnaden för el och vatten. 
 
3 rum och kök (70 kvadratmeter)      8 600 kronor per månad
4 rum och kök (90 kvadratmeter)      10 500 kronor per månad
 

Planlösningar

 

Standard, utrustning och egna val

Det mesta av lägenheternas utrustning är förutbestämda.
 

Kök

I lägenheterna är HTH-kök installerade. Alla lägenheter har diskmaskin samt induktionshäll och inbyggd ugn med varmluft från Cylinda. 
 

Duschrum

Sanitetsporslin, elektrisk handdukstork och dusch med glasväggar samt energisnål tvättmaskin och torktumlare ingår i lägenhetens standardutrustning. I fyrorna finns ett större badrum och en mindre WC. 
 

Väggar och golv

Duschrum och toaletter är helkaklade och med klinkersgolv. 
 

Ny standard för lamputtag i tak

Den 1 april 2019 träder en ny standard för lamputtag i kraft i Europa. SS-EN 61995 1 och 2 börjar då gälla för bostäder. Vi har därför valt att installera detta från start i alla hus. Detta innebär att du måste byta stickpropp på dina gamla lampor för att kunna sätta upp dem i lägenheten.
 

Debitering för vatten

Förbrukningen och uppvärmning av varm- respektive kallvatten debiteras utöver angiven hyra på Grubbagården. Vattenavläsningen sker automatiskt av Skövdebostäder och debiteras med ett par månaders fördröjning på hyresavin. Det som förbrukas under exempelvis juni debiteras på hyresavin för augusti som delas ut i mitten av juli.
 

Internet, tv och telefoni

Kommunikationsoperatör för telefoni, bredband och tv är Open Universe som har flera tjänsteleverantörer att välja mellan. Grundutbudet för tv som ingår i hyran levereras via Open Universe. På https://skovde.openuniverse.se/skovdestadsnat/ hittar du vilka leverantörer du kan välja mellan och deras erbjudanden.
 

Förråd

Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd som finns utanför lägenheten på antingen plan 1, 2 eller 13.