Henriksbergsgatan 38, 40, 42

Antal Lägenheter:
214 st
Byggnadsår:
1961
Avstånd till centrum:
1,0 km
Tillgänglighet:
Det finns ramper upp till entrén och hiss i alla husen.

Om Henriksbergsgatan

Henriksbergsgatan ligger på Östermalm. Här bor du alldeles intill den lummiga Boulognerskogen och bara ett stenkast från centrum. Här finns det mysiga promenadstråk och en mataffär på nära avstånd. Du också möjlighet att koppla av på den fina innergården eller träna på områdets utegym.

I anslutning till Henriksbergsgatan, närmare bestämt på andra sidan Hjovägen, gör Skövde kommun sin stora satsning på Mariesjöområdet. Där byggs det bostäder, av bland annat Skövdebostäder, som kommer varvas med företagslokaler, mötesplatser och service för att skapa dynamik och en levande stadsdel. Staden växter och Henriksbergsgatan kommer i framtiden ligga mer centralt än någonsin tidigare.

På Henriksbergsgatan finns det lägenheter i alla storlekar. Allt från ettor till riktigt stora sex rummare, och de flesta med härlig utsikt. Området stamrenoverades 2009.

Henriksbergsgatan 38, 40, 42
Antal Lägenheter:
214 st
Byggnadsår:
1961
Avstånd till centrum:
1,0 km
Tillgänglighet:
Det finns ramper upp till entrén och hiss i alla husen.

Områdeskarta som PDF

Lediga lägenheter på Henriksbergsgatan

Just nu finns inga lediga lägenheter i detta område.

Lediga parkeringsplatser på Henriksbergsgatan

Du kan ställa dig i kö till en parkering när du är hyresgäst. Du skapar då en intresseanmälan på Mina sidor. Sen kan du anmäla intresse på en specifik parkering.

parkeringsplats
205 kr/mån
0 ㎡
Tillgänglig från:
Nu!
Anmäl intresse senast:
10
ObjektsID:
05-5-00079
P-direkt
205 kr/mån
Hyresgästguiden

Hyresgästguiden är till för att våra hyresgäster enkelt och tillgängligt ska komma åt information, tips och råd kring boendet och livet i våra områden.

Nyproduktion
Studentläge
Skip to content