Rådhusgatan 4, Torggatan 16

Antal Lägenheter:
32 st
Byggnadsår:
1900-talet, 2015
Avstånd till centrum:
0,0 km
Tillgänglighet:
Hiss finns på Rådhusgatan 4A och Torggatan 16

Om Tyr

Området Tyr är ett gammalt område med stor charm. Det består av två hus i hörnet av Rådhusgatan och Torggatan, så centralt man kan komma. Förutom lägenheterna finns det tre kommersiella lokaler i området.

2015 färdigställdes sjutton nya lägenheter i västra delen av kvarteret Tyr. Sjutton lägenheter med en annan karaktär än övriga Tyr. Här är det rymliga tvårummare med unika karaktärer och lite högre standard än vanligt, som till exempel stora balkonger i västerläge mot gården (uteplats i markplan), helkaklade badrum, kök med induktionshäll, diskmaskin och inbyggnadsugn, ekparkett och klinker på alla golv och praktiska skjutdörrsgarderober i sovrummen. Planlösningarna är modernt öppna och luftiga med stora sov-rum, rymliga förråd/klädkammare och effektivt utnyttjade ytor med spännande former.

Rådhusgatan 4, Torggatan 16
Antal Lägenheter:
32 st
Byggnadsår:
1900-talet, 2015
Avstånd till centrum:
0,0 km
Tillgänglighet:
Hiss finns på Rådhusgatan 4A och Torggatan 16

Områdeskarta som PDF

Lediga lägenheter på Tyr

Just nu finns inga lediga lägenheter i detta område.

Lediga parkeringsplatser på Tyr

Du kan ställa dig i kö till en parkering när du är hyresgäst. Du skapar då en intresseanmälan på Mina sidor. Sen kan du anmäla intresse på en specifik parkering.

Det finns inga lediga parkeringsplatser i detta område.
Hyresgästguiden

Hyresgästguiden är till för att våra hyresgäster enkelt och tillgängligt ska komma åt information, tips och råd kring boendet och livet i våra områden.

Nyproduktion
Studentläge
Skip to content