6 450 kr/mån
40 ㎡
vån 6
1
rum och kök
Inflyttning:
2024-03-13
Sista anmälan:
2023-10-11
Högst köpoäng just nu:
0

Timmergränd 3

Enrumslägenhet med öppen planlösning. Bostaden är ljus och välplanerad med naturnära läge. Till lägenheten hör en stor balkong på 9 kvadratmeter som vetter mot öst. Det är klinkergolv i entrén och badrummet – i övrigt är det genomgående ekparkett i lägenheten. Köket är utrustat med diskmaskin och induktionsspis med varmluftsugn. Badrummet inrymmer en handdukstork och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. En klädkammare intill hallen ger goda förvaringsmöjligheter. Du har också tillgång till ett källarförråd på cirka 1,6 kvadratmeter.

Parkeringsplatser finns både i anslutning till fastigheten och på Spånvägen. Parkeringarna hyrs ut via parkeringskön. När du skriver kontrakt ställer vi dig i den och du kan då bevaka lediga parkeringar på Mina sidor.
   Balkong
  
El mäts individuellt och debiteras av Skövdebostäder
  
Förberett för bredband som du själv beställer
  
Hiss
  
Varm- och kallvatten ingår ej
Objekt nr: 41-1-06773
Våning: 6
Hiss: Ja
Balkong:
Då området är under produktion har du ingen möjlighet att titta på lägenheten. Du behöver alltså tacka ja eller nej till erbjudandet utan att ha sett bostaden. Däremot kommer du som skrivit kontrakt att bli inbjuden till en visning av en visningslägenhet vid ett senare tillfälle.

Planlösning

Karta

Timmergränd

Här finns hem för dig som lockas av närheten till naturen. Bo inom gångavstånd från motionsspår, badplatser och grönytor. Timmergränd ligger dessutom nära torgverksamhet med restauranger, livsmedelsbutiker och mer. Här finns två punkthus med totalt 88 lägenheter.
Elina Hille
Uthyrare
6 450 kr/mån
40 ㎡
vån 6
1
rum och kök
Inflyttning:
2024-03-13
Sista anmälan:
2023-10-11
Högst köpoäng just nu:
0
Skip to content