Lediga tjänster

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5 000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.

Säsongs- och sommarpersonal

Letar du sommarjobb? Vi söker dig som är född 2003 eller tidigare och tycker om att jobba med praktiska arbetsuppgifter.

Läs mer om tjänsten som säsongs- och sommarpersonal här.

Säsongsvärdar på Aspö gård

Skövdebostäder driver Aspö gård – en välbesökt stadsbondgård. Som gårdsvärd kommer du att arbeta med service till gårdens besökare. 
 
 

Trygghetsvärd

 
Nu kan du söka tjänsten som trygghetsvärd på vårt 70plusboende Fältspaten.
 

 

 

            

        

AB Skövdebostäder är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Skövde Stadshus AB. Ändamålet med bolagets verksamhet är att i allmännyttigt syfte och enligt affärsmässiga principer, främja bostadsförsörjningen i Skövde.

 

 


 

Söka jobb hos oss!

Lediga tjänster hos Skövdebostäder annonseras normalt ut via vår hemsida, lokalpressen och Arbetsförmedlingen. Ansökan görs då enligt anvisningar i respektive annons.