Lediga tjänster

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5 000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.

Just nu har vi inga lediga tjänster utannonserade. 

Timanställning som trygghetsvärd

Nu kan du söka tjänsten som trygghetsvärd på vårt 70plusboende Fältspaten. Tjänsten är en visstidsanställning med ett antal fasta arbetspass per månad och utöver det vid behov på vardagar och helger.

Här kan du läsa hela annonsen och söka jobbet. 

Vikarierande distriktsassistent

Som distriktsassistent ingår du i en av Skövdebostäders tre distriktsledningar. Arbetet är mycket omväxlande och kräver att du är en flexibel lagspelare. Vi eftersträvar ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt, förståelse och kunskap.

Här kan du läsa hela annonsen och söka jobbet. 

 

 

            

        

AB Skövdebostäder är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Skövde Stadshus AB. Ändamålet med bolagets verksamhet är att i allmännyttigt syfte och enligt affärsmässiga principer, främja bostadsförsörjningen i Skövde.

 

 


 

Söka jobb hos oss!

Lediga tjänster hos Skövdebostäder annonseras normalt ut via vår hemsida, lokalpressen och Arbetsförmedlingen. Ansökan görs då enligt anvisningar i respektive annons.