Lediga tjänster

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5 000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.

Kvartersvärd

Som kvartersvärd är du hyresgästens viktigaste kontaktperson och bolagets ansikte utåt inom ett geografiskt område som du ansvarar för.

Läs mer om tjänsten som kvartersvärd.

Säsongs- och sommarpersonal

Skövdebostäder anställer varje sommar ett antal personer som semestervikarier. Arbetsuppgifterna är att sköta våra hus både på insidan och utsidan.

Läs mer om tjänsten som säsongs- och sommarpersonal.

Säsongsvärdar till Aspö gård

Skövdebostäder driver Aspö gård – en välbesökt stadsbondgård med djur, kaféverksamhet, kolonilotter, föreningsverksamhet och lek- och picknickytor. Vi söker två säsongsvärdar till säsongen 2018.

Läs mer om tjänsten som säsongsvärd.

 

 

 

            

        

AB Skövdebostäder är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Skövde Stadshus AB. Ändamålet med bolagets verksamhet är att i allmännyttigt syfte och enligt affärsmässiga principer, främja bostadsförsörjningen i Skövde.

 

 


 

Söka jobb hos oss!

Lediga tjänster hos Skövdebostäder annonseras normalt ut via vår hemsida, lokalpressen och Arbetsförmedlingen. Ansökan görs då enligt anvisningar i respektive annons.