Lediga tjänster

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5 000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.

Projektledare

Vill du vara med och göra verklig skillnad för Skövde genom ett av branschens roligaste jobb? På byggavdelningen hos Skövdebostäder är du med och driver stadens utveckling.
 

 

Drifttekniker

Är du en serviceinriktad injusterare eller tekniker inom VVS som gillar problemlösning och ordning och reda? Då kan du vara vår nästa medarbetare.

Läs mer om tjänsten som drifttekniker här.

VD

Läs  mer om tjänsten som vd här.

            

        

AB Skövdebostäder är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Skövde Stadshus AB. Ändamålet med bolagets verksamhet är att i allmännyttigt syfte och enligt affärsmässiga principer, främja bostadsförsörjningen i Skövde.

 

 


 

Söka jobb hos oss!

Lediga tjänster hos Skövdebostäder annonseras normalt ut via vår hemsida, lokalpressen och Arbetsförmedlingen. Ansökan görs då enligt anvisningar i respektive annons.