8 300 kr/mån
54 ㎡
vån 3
2
rum och kök
Inflyttning:
Nu!
Sista anmälan:
2024-04-28
Högst köpoäng just nu:
698

Timmergränd 3

Tvårumslägenhet med öppen planlösning. Här bor du trivsamt och naturnära – och till bostaden hör en rymlig balkong på cirka 9 kvadratmeter som vetter mot öst. Det är klinkergolv i entrén och badrummet – i övrigt är det genomgående ekparkett i lägenheten. Köket är utrustat med diskmaskin och induktionsspis med varmluftsugn. Badrummet inrymmer tvättmaskin, torkumlare och handdukstork. Intill hallen finns en klädkammare som ger goda förvaringsmöjligheter. Det finns också ett tillhörande källarförråd på cirka 2 kvadratmeter.

Parkeringsplatser finns både i anslutning till fastigheten och på Spånvägen. Parkeringarna hyrs ut via parkeringskön. När du skriver kontrakt ställer vi dig i den och du kan då bevaka lediga parkeringar på Mina sidor. Angiven hyra kan komma att förändras efter sedvanlig förhandling med Hyresgästföreningen. Dock tidigast fr.o.m. 2026-01-01.
   Balkong
  
El mäts individuellt och debiteras av Skövdebostäder
  
Förberett för bredband som du själv beställer
  
Hiss
  
Rökfri fastighet
  
Varm- och kallvatten ingår ej
Objekt nr: 41-1-06759
Våning: 3
Hiss: Ja
Balkong:

Planlösning

Karta

Timmergränd

Här finns hem för dig som lockas av närheten till naturen. Bo inom gångavstånd från motionsspår, badplatser och grönytor. Timmergränd ligger dessutom nära torgverksamheten i Södra Ryd med restauranger, livsmedelsbutiker och mer. I området finns två punkthus med totalt 88 lägenheter.
Elina Hille
Uthyrare
8 300 kr/mån
54 ㎡
vån 3
2
rum och kök
Inflyttning:
Nu!
Sista anmälan:
2024-04-28
Högst köpoäng just nu:
698
Hyresgästguiden

Hyresgästguiden är till för att våra hyresgäster enkelt och tillgängligt ska komma åt information, tips och råd kring boendet och livet i våra områden.

Nyproduktion
Studentläge
Skip to content