Vägkon med texten Stopp! Arbete pågårFoto: Anders Andersson/Scandinav bildbyrå

Utveckling av Mina sidor – driftstopp 3-5 oktober

Mina sidor bygger idag på ett system med äldre teknik i grunden och det är dags att uppdatera. Samtidigt med uppgraderingen sker förändras utseendet på sidorna – även om du fortfarande kommer att kunna utföra samma ärenden. Det är ett renare och mer avskalat gränssnitt som möter dig den 6 oktober.

Driftstopp i samband med implementering

I början av vecka 40 kommer vi ha ett driftstopp för att föra över vår databas till det nya systemet. Då kan du inte nå Mina sidor och därmed inte anmäla dig på lediga objekt eller svara på erbjudanden.

Följande datum påverkas:

  • 3 oktober – driftstopp från sen eftermiddag
  • 4-5 oktober – driftstopp
  • 6 oktober – allt är klart men du känner inte igen dig

Erbjudanden och anmälningar under driftstoppet

Du som fått ett erbjudande med sista dag att svara under perioden 3-5 oktober behöver inte oroa dig, vi har flyttat fram ditt datum och du kan svara 6 oktober. De lägenheter som är publicerade nu har antingen sista anmälan innan driftstoppet eller så är sista anmälan 6 oktober.

Appen tas bort

I samband med förändringen så försvinner vår app. I stället kan du spara ner Mina sidor på din hemskärm på mobilen så att du lätt kommer åt den därifrån.

Varför förändra?

Förändringen sker delvis för att vi ska ha en plattform med mer modern teknik. Framöver kommer det nya systemet dessutom ge oss större möjligheter att kommunicera med våra hyresgäster vid till exempel felanmälningar. Det är framför allt det som föranlett förändringen och vi är säkra på att tydligare uppföljning och återkoppling på våra serviceanmälningar inklusive felanmälningar kommer innebära bättre service till alla våra kunder.

Skapad: 2022-09-30

Senast uppdaterad: 2023-06-29 kl: 11:27

Eva-Lisa Svensson
Eva-Lisa Svensson

Fler nyheter

19 sep, 2023
Tack till alla som svarat på hållbarhetsenkäten! Ett urval av våra hyresgäster fick tycka…
12 sep, 2023
Nu har vi fått ta del av statens elstöd för företag. Vi kommer därför att betala ut den…
Skip to content