Tio glada personer står framför en skylt med texten AktivBo. En person håller i ett diplom, en i en kundkristall och en i en bukett med blommor.

Vi vann – tack vare er!

Tack vare vårt idoga arbete att leverera en bra produkt varje dag till våra hyresgäster och tack vare att ni, våra hyresgäster, ser och upplever att produkten vi levererar är bra kan vi nu glädjas åt en kundkristall för bästa produkt även 2023. Vi vann - tack vare era svar!

Skövdebostäder belönades med en kundkristall när Sveriges bästa hyresvärdar utsågs på Berns i Stockholm. Det är hyresgästernas egna betyg som ligger till grund för resultatet och Skövdebostäder vann pris för bästa produkt.

– Det känns oerhört roligt! Jag är stolt och tacksam över att vi får den här bekräftelsen på det fina arbete som alla våra medarbetare gör varje dag, säger Katarina Prick, vd på Skövdebostäder.

Kundkristallen och nomineringar

Kundkristallerna delas ut till de fastighetsbolag, både privata och kommunala, som enligt sina hyresgäster har lyckats bäst. I varje kategori är de tre bästa bolagen i Sverige nominerade och Skövdebostäder var nominerade i två kategorier, bästa produkt och bästa service. Serviceindex mäter hur hyresgästerna upplever servicen från sin hyresvärd. Produktindex visar hur nöjda hyresgästerna är med sin bostad och sitt område.

Skapad: 2023-02-10

Senast uppdaterad: 2023-06-29 kl: 11:27

Picture of Eva-Lisa Svensson
Eva-Lisa Svensson

Fler nyheter

2024-06-18
Det är det här gänget som tar emot din felanmälan när du ringer till oss på…
2024-06-13
Även i år arrangerar vi aktiviteter där får barnen ha roligt tillsammans och röra på sig…
2024-05-06
Skövdebostäder jobbar aktivt med hållbarhetsfrågor – och även du som hyresgäst kan vara…
Hyresgästguiden

Hyresgästguiden är till för att våra hyresgäster enkelt och tillgängligt ska komma åt information, tips och råd kring boendet och livet i våra områden.

Nyproduktion
Studentläge
Skip to content