Aspö

På Skövdebostäder nöjer vi oss inte med att erbjuda bra bostäder till attraktiva hyror. Hyresgäster som trivs bor kvar länge och lockar till sig nya grannar - därför gör vi också lite extra för att du som bor hos oss ska må riktigt bra.

Aspö gård är ett bra exempel. Bara några kilometer från centrum ligger vår lantliga idyll, som står till alla våra hyresgästers förfogande.

Här finns lokaler för fest, konferens, föreningsverksamhet, möten, eller liknande tillställningar. På gården finns också föreningsverksamhet, kolonilotter och lek- och picknickytor. På sommarhalvåret har vi vår stadsbondgård öppen. Vårt Valborgsfirande törs vi utlova är något alldeles extra. 

Under säsongen har vårt mysiga gårdskafé öppet. Här säljer vi både kulglass och vanlig glass. På söndagar finns det möjlighet att köpa nygräddade våfflor. 

Även om du bor i lägenhet mitt i stan har du landet alldeles inpå knutarna. När du flyttar in hos oss kommer du alltså inte bara till en bättre värd - du får det bästa av två världar!

Alla är välkomna att besöka gården men det är alltid du som Skövdebostäders hyresgäst som har de största förmånerna så ha därför alltid med dig aktuellt Hyresgästkort vid ditt besök på Aspö!


 
Öppettider Aspö gård


Gården och gårdskaféet har nu stängt för säsongen. Välkommen tillbaka till våren!