Fortfarande chans på Mossagården

Det finns fortfarande möjlighet att skriva kontrakt på Mossagården. Du behöver ha fyllt 65 år och stå i vår bostadskö.

Var du en av de som inte fick en lägenhet på Mossagården när vi började hyra ut dem? Du har nu chansen att på nytt prova lyckan. De lägenheter som inte fått någon ny hyresgäst finns i listan med våra lediga lägenheter. Där ligger de i åtta dagar och därefter skickar vi erbjudanden till de som anmält intresse.

Det som krävs för att du ska kunna anmäla intresse är att du står i vår bostadskö och att du senast vid kontraktsstart fyllt 65 år.

Det finns lägenheter av olika storlekar lediga. De har alla sina olika fördelar och du får se vad som passar dig bäst. Bor du själv vill vi slå ett extra slag för ettorna som är smart planerade där sovalkoven skapar en avskild sovplats med plats för en större enkelsäng. Köket hänger ihop med vardagsrummet och ger dig stor variationsmöjlighet för möblering. Till lägenheten hör en underbar, stor, inglasad balkong som täcker hela lägenhetens bredd.

Läs gärna mer om området och lägenheterna. Där finns också en lista med de lägenheter på Mossagården som just nu är under uthyrning.

Skapad: 2023-01-02

Senast uppdaterad: 2023-06-29 kl: 11:27

Eva-Lisa Svensson
Eva-Lisa Svensson

Fler nyheter

21 feb, 2024
Nu är det Allente som levererar de gratiskanaler som du får tillgång till som hyresgäst hos…
20 feb, 2024
Detaljplanen för kvarteret Eldaren i Skövde Science City är nu ute på samråd. Här planerar…
Skip to content