Kurortsvägen 10-18

Antal Lägenheter:
360 st
Byggnadsår:
2002, 2006 (Skrapan) och 2021 (Kurortsvägen 10)
Avstånd till centrum:
0,1 km

Om Kurorten med Skrapan

Kurorten är perfekt beläget alldeles intill campus, centrumkärnan, kårhuset och resecentrum. Populära Skrapan på Kurortsvägen 18 bjuder på en fantastisk utsikt över Skövde. På Kurortsvägen 12-16 har alla lägenheter egen balkong eller uteplats.

Lägenheterna har helkaklade badrum. Förutom de vanliga tvättstugorna finns även en så kallad spontantvättstuga för dig som bor på Kurortsvägen 12-18 och plötsligt får en stund över.

Alldeles utanför finns en tennisbana och Boulognerskogens vackra omgivningar med en badsjö. Du har tillgång till en relaxavdelning och det finns en gemensamhetslokal att låna i området.

Det är cykel- och gångavstånd till det mesta och från resecentrum finns det gott om tåg- och bussförbindelser. Du behöver alltså inte ha en egen bil – vilket är bra för både miljön och plånboken. Det finns ett fåtal parkeringsplatser i området och de hyrs ut via en särskild kö.

På Kurortsvägen 12-18 ingår varm- och kallvatten men du behöver teckna ett eget elavtal. Undantag är om du bor på Kurortsvägen 10 – då behöver du inte teckna ett eget avtal.

Kurortsvägen 10 stod färdigt till höstterminen 2021  –  ett modernt hus med yteffektiva lägenheter. Detta huset är rökfritt. Det är därmed inte tillåtet att röka i och kring husen, utan bara på särskilda uppmärkta platser. Lär mer om vad rökfritt hus innebär här.

Var ligger studentlägenheten?

Använd bostadsväljaren för att få en bättre överblick över staden och se var huset ligger. 

Kurortsvägen 10-18
Antal Lägenheter:
360 st
Byggnadsår:
2002, 2006 (Skrapan) och 2021 (Kurortsvägen 10)
Avstånd till centrum:
0,1 km

Områdeskarta som PDF

Lediga lägenheter på Kurorten med Skrapan

Just nu finns inga lediga lägenheter i detta område.

Lediga parkeringsplatser på Kurorten med Skrapan

Du kan ställa dig i kö till en parkering när du är hyresgäst. Du skapar då en intresseanmälan på Mina sidor. Sen kan du anmäla intresse på en specifik parkering.

Det finns inga lediga parkeringsplatser i detta område.
Skip to content