Kurortsvägen 10-18

Antal lägenheter:
360
Byggnadsår:
2002, 2006 (Skrapan) och 2021 (Kurortsvägen 10)
Avstånd till centrum:
0.1 km

Om Kurorten med Skrapan

Kurorten är perfekt beläget alldeles intill campus, centrumkärnan, kårhuset och resecentrum. Populära Skrapan på Kurortsvägen 18 bjuder på en fantastisk utsikt över Skövde. På Kurortsvägen 12-16 har alla lägenheter egen balkong eller uteplats.

Lägenheterna har helkaklade badrum. Förutom de vanliga tvättstugorna finns även en så kallad spontantvättstuga för dig som plötsligt får en stund över.

Alldeles utanför finns tennisbanor och Boulognerskogens vackra omgivningar med en badsjö. Samtliga lägenheter är anslutna till studentnätet, SHS, med upp till 100 Mbit. Du har tillgång till en relaxavdelning och det finns en gemensamhetslokal att låna i området.

Det är cykel- och gångavstånd till det mesta och från resecentrum finns det gott om tåg- och bussförbindelser. Du behöver alltså inte ha en egen bil – vilket är bra för både miljön och plånboken. Det finns ett fåtal parkeringsplatser i området och de hyrs ut via en särskild kö.

Bygge bredvid Kurortsvägen 12

Eftersom det behövs fler studentlägenheter i Skövde bygger vi ett nytt tolvvåningshus på Kurorten. De planerade byggtiden sträcker sig till tidig höst 2021. Du som är hyresgäst under den här tiden kommer alltså att bo nära en byggarbetsplats. Vi bygger det nya huset bredvid Kurortsvägen 12 och det får adress Kurortsvägen 10. Vi släpper de nya studentlägenheterna för uthyrning från och med 26 mars 2021.

Kurortsvägen 10-18
Antal lägenheter:
360
Byggnadsår:
2002, 2006 (Skrapan) och 2021 (Kurortsvägen 10)
Avstånd till centrum:
0,1 km

Områdeskarta

Områdeskarta som PDF

Kvartersvärd

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.