Skaffa eller flytta abonnemang

För att allt ska fungera direkt när du flyttar in behöver du beställa tjänster så som tv, bredband och elabonnemang i förväg. Även om du flyttar inom Skövdebostäder behöver du kontakta din tjänsteleverantör för att eventuellt avsluta eller flytta med de tjänster du har. Ordna med detta i god tid innan din flytt!

Elabonnemang

Senast två veckor innan inflyttning ska du teckna ett nätabonnemang hos Skövde Energi. Kontaktuppgifter och mer information hittar du på skovdeenergi.se Du måste också teckna avtal med någon av de elleverantörer som finns på marknaden. Undantag är om du är boende på Timmervägen,  Spånvägen, Timmerlyckan och Jordfräsen – då behöver du inte teckna ett eget elavtal.

Timmervägen,  Spånvägen, Timmerlyckan och Jordfräsen

Skövdebostäder står för ett elabonnemang med bra avtal när du bor på Timmervägen , Spånvägen och Timmerlyckan. Du betalar bara för den el du förbrukar. Du kan alltså inte teckna ett eget abonnemang. Elen i lägenheten läses av varje månad och debiteras en månad i efterskott på din hyresavi. Till exempel debiteras förbrukningen för februari på hyresavin för april. Det innebär att när du flyttar kommer en sista faktura efter att du inte längre bor i den lägenheten.

Tv, internet och telefoni

Från två veckor innan tillträdesdagen kan du teckna abonnemang för fibertjänster. Du kan också beställa ett gratisutbud av tv-kanaler.

Så beställer du tv, internet och telefoni.

Skapad: 2021-01-14

Senast uppdaterad: 2022-11-17 kl: 15:19

Eva-Lisa Svensson
Eva-Lisa Svensson