Skaffa eller flytta abonnemang

För att allt ska fungera direkt när du flyttar in behöver du beställa tjänster så som tv, bredband och elabonnemang i förväg. Även om du flyttar inom Skövdebostäder behöver du kontakta din tjänsteleverantör för att eventuellt avsluta eller flytta med de tjänster du har. Ordna med detta i god tid innan din flytt!

Elabonnemang

Senast två veckor innan inflyttning ska du teckna ett nätabonnemang hos Skövde Energi. Kontaktuppgifter och mer information hittar du på skovdeenergi.se Du måste också teckna avtal med någon av de elleverantörer som finns på marknaden. Undantag är om du är boende på Timmervägen,  Spånvägen, Timmerlyckan, Jordfräsen och Mossagården – då behöver du inte teckna ett eget elavtal. 

Timmervägen,  Spånvägen, Timmerlyckan, Jordfräsen och Mossagården

Om du är boende på Timmervägen, Spånvägen, Timmerlyckan, Jordfräsen eller Mossagården behöver du inte teckna ett eget elavtal. Skövdebostäder står för ett elabonnemang och du betalar bara för den el du förbrukar. Elförbrukningen läses av varje månad och debiteras en månad i efterskott på din hyresavi. Till exempel debiteras förbrukningen för februari på hyresavin för april. Det innebär att du får en sista faktura efter att du flyttat ifrån lägenheten.

Tv, internet och telefoni

Från två veckor innan tillträdesdagen kan du teckna abonnemang för fibertjänster. Du kan också beställa ett gratisutbud av tv-kanaler.

Så beställer du tv, internet och telefoni.

Skapad: 2021-01-14

Senast uppdaterad: 2023-03-07 kl: 16:12

Eva-Lisa Svensson
Eva-Lisa Svensson
Skip to content