Tv, internet och telefoni på student

Såhär fungerar det med bredband, tv och telefoni i våra studentlägenheter.

Kurortsvägen 10

Dina fibertjänster levereras via Open Universe. För att få en bredbandsuppkoppling behöver du teckna ett abonnemang via dem innan du flyttar in. Här hittar du mer information om bredbandstjänster via OpenUniverse.

Varje lägenhet har minst ett bredbandsuttag (så kallat RJ45).

I hyran ingår ett antal digitala tv-kanaler med HD-kvalitet. Här hittar du hur du beställer en digitalbox för att få in kanalerna.

Byggnad omgiven av trädgrenar.

Övriga adresser

Förutom Gamla Skolan och Kurortsvägen 10 är alla våra studentbostadsområden anslutna till Högskolans datanät. Anmäl dig som medlem på www.studentnatet.se och få tillgång till detta.

Skövdebostäder har tills vidare avtal med Tele2 som levererar kabel-TV och ett antal ra-diokanaler (FM-bandet) till din lägenhet. Grundutbudet ingår i din månadshyra och är tills vidare analogt, vilket innebär att du inte behöver någon digitalbox för att titta på tv. Ett antal fria digitala kanaler finns också tillgängliga, du kan även köpa till extra digitala kanaler direkt från Tele2, då krävs dock en digitalbox eller tv för digital mottagning av kabelkanaler.

Kontakt Tele2

Kundtjänst: 077-225 25 25, Hemsida: tele2.se

Skövdebostäder reserverar sig för att Tele2s kontaktuppgifter kan ändras samt för att analoga sändningar kan ersättas av digitala som kräver digitalmottagare.

 

Skapad: 2021-10-25

Senast uppdaterad: 2021-11-12 kl: 13:10

Josefine Ahrling
Josefine Ahrling